Bli kjent i Strindamarka

Bli kjent i Strindamarka

28.05.23 16:44
av Sture Thorgaard

Bli kjent i Strindamarka Strindamarka Vel inviterer til nye spennende poster i marka I fjor lanserte vi appen «Gjesteboka» som et nytt hjelpemiddel til å finne poster i marka. I år har vi plukket ut nye lokasjoner/poster som vi inviterer deg til å besøke samtidig som du deltar i en konkurranse. Postene er gitt poeng slik at du samler flere poeng jo vanskeligere postene er. Den «vanskeligste» gir 6 poeng. Ved sesongslutt trekker vi ut premier på basis av det antall poeng du har oppnådd. Ett poeng gir 1 lodd i trekningen.

Les mer
Nytt Turkart for Strindamarka kommer

Nytt Turkart for Strindamarka kommer

08.02.22 11:14
av Jan Habberstad

Et nytt turkart for Strindamarka er under arbeid. Det er firmaet Emap som utarbeider dette. De ønsker tilgang på historiske opplysninger som skal supplere kartet som tekst på baksiden. Strinda historielag medvirker med opplysninger sammen med øvrige historielag og Strindamarka Vel. Har DU kommenterer til den foreløpige teksten- ta kontakt!

Les mer
Snaustrinda rundt

Snaustrinda rundt

07.03.21 21:29
av Sture Thorgaard

«Snaustrinda rundt» Trondheim kommune har bedt Strinda historielag medvirke i skiltingen av to såkalte nærturløyper. De samarbeider med Trondhjems Turistforening i planlegging av løypene, og som de foreløpig har kalt Strindarunden nærtur – og Nardorunden- nærtur. Løypene vil passere forbi mange av Strindas historiske plasser. Plakater og sti skal være ferdig høsten 2021. Kanskje er navnet «Snaustrinda rundt» bedre? Hva synes du?

Les mer